コーチ 財布 新作 2013

Verkoopstyling

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van woningen met als doel een snellere verkoop tegen de hoogste prijs. Maar…..verkoopstyling is een  vak! Het gaat verder dan het verschuiven van een bank en het plaatsen van een bloemetje.

De eerste indruk en het gevoel dat iemand heeft bij het bezichtigen van een woning, wordt nog steeds onderschat. De meeste aankopen zijn hier echter juist op gebaseerd. Iemand komt niet voor een tweede keer kijken als de eerste indruk niet goed was. Daar is de concurrentie op de huizenmarkt te groot voor.

Voor een verkoper is het vaak moeilijk om objectief naar zijn woning te kijken, in elk geval niet door de ogen van een potentiële koper

Anne-Marie Braunius kijkt  met een frisse, objectieve en professionele blik  naar de inrichting van een te koop staand huis en zal met de ‘hands-on aanpak’ in uw huis een sfeer creëren waarmee u uw huis optimaal op de markt presenteert en dus een marketing object wordt.

Dit resulteert in een snellere verkoop en een hogere verkoopprijs. Doel is de positieve punten van de woning te benadrukken waardoor uw woning zich kan onderscheiden binnen het grote woningaanbod.

クロエ 財布 新作